Andreas Amb
multikunstner, gårdsarbeider og showbizzfyr.

Andreas Amb er oppvokst på gård i Ringsaker, ble uteksaminert som Siviløkonom fra Universitetet i Ås i 2014, og har nå flyttet tilbake til hjembygda der han sjonglerer mellom «seriøs jobb», gårdsarbeid og showbizz. Andreas begynner å opparbeide lang og bred fartstid som underholdningsartist, både gjennom egne oppsetninger og eksterne oppdrag. I revysammenheng har han fem år med diverse studentrevyer i bagasjen, både foreningsrevyer samt den prestisjetunge UKA-revyen på Ås fra 2014. Andreas er også 50 prosent av søskenparet Amb som hvert år setter opp sommershow og juleshow i Ringsaker og Hamar, der han og søster Karoline Amb står for alt fra tekstskriving, produksjon og utøvelse. Utover dette er Andreas en populær multikunstner som reiser landet rundt på oppdrag året igjennom der han hyres til alt fra stand up, revy- og storband-solist.

Anne Persdotter Flugstad
kulturformidler, koreograf og skuespiller

Anne er født og oppvokst i Ottestad, Stange. Hun er utdannet adjunkt med videreutdanning i fortellerkunst. Anne har i en årrekke vært en aktiv kulturformidler med sang, musikk, teater, fortelling, og har siden 1999 hatt dette som sitt levebrød. Hun har reist mye innenfor Den kulturelle skolesekken, Den kulturelle Spasérstokken og Rikskonsertene med egenproduserte forestillinger. Fra 2006-2015 var hun fast medarbeider, koreograf og skuespiller i sju spesialskrevne musikkteater for og med barn (8-15 år) i Hamar prosti. Hun har jobbet med forskjellige musikere innenfor ulike genre; vise, jazz, gospel og folkemusikk, og har deltatt på mange ulike plateinnspillinger som sangsolist og korist, og i desember 2014 gav hun ut Prøysenalbumet «Æller mer enn to» sammen med gitarist Fred Dalbakk. Anne har fått tre priser for sitt arbeid som utøvende artist, og har vært nominert til «Mesterborger av Hammer by».

Erlend Nicolaisen
tekstforfatter, skuespiller og markedsfører

Erlend er bosatt på Hamar der han studerer digitale medier ved Høgskolen Innlandet. Han er en kløpper på QR-koder og andre nymotens teknologiske ting, selv om han elsker et godt parti sjakk og gamle filmer. Erlend er et revytalent og en positiv kar, som vi oppdaget på Høgskolens studentrevy. Gjennom tre år i studentrevyen har Erlend bidratt med godt skuespill, og har skrevet det meste av sketsjene som ble fremført. 

Ida Marie Vik
kreativ produsent, tekstforfatter og skuespiller

Ida Marie Vik er utdannet skuespiller og har jobbet som skuespiller og regissør i 10 år, før hun i 2010 flyttet til Hamar og ble fast ansatt som produsent ved Teater Innlandet. I revysammenheng har hun laget to revyer sammen med den prisvinnende komikeren Eirik del Barco Soleglad. Ida har også i tre år på rad stått på scenen sammen med Paul Håvard Østbye (Urbane Totninger) i humoristiske turnéShow for Felleskampanjen i regi av Dinamo PR. Ida gjør endel oppdrag som regissør, og liker spesielt å jobbe med ungdom. Ellers dukker Ida av og til opp på TV-skjermen i diverse reklamer. I Hamarrevyen 2018, holder Ida i framdriften av prosjektet, skriver tekster og står på scenen.

Jonas Kippersund
tekstforfatter og skuespiller

Jonas har studert teatervitenskap i Bergen og gått på Bergen Teaterskole. Etter endt utdanning jobbet han ved Teateret Vårt i Molde. Ved siden av skuespillerjobben er han dramatiker og instruktør. Det siste manuset han skrev var Hamar Teaters høstkomedie 2017: «Hamar 2038» Kippersund har også medvirket i filmer som "Little fair maid" og den svenske filmen "Den bästa vännen" og spilt Pelle Pirat i serien «Kaptein Sabeltann». Han er fast skuespiller for Turnekompaniet på Hamar.

Ørnulv Brun Snortheim
komponist, musikalsk leder og idéutvikler

Gitaristen, komponisten og produsenten har vært en del av norsk musikkliv i over 25 år! Siden fylte 16 år har han livnært seg som gitarist og arbeidet med store artister i studio og på turnè. Nærmere 30 utgivelser har han deltatt på, og konserter holdt i hver en krok av Norges land. Ørnulv har produsert, arrangert, komponert og mikset musikk for NRK, TV2, Riksteateret, Turneorganisasjonen for Hedmark, Den Kulturelle skolesekken, Cappelen Damm, Haddy Njie, Erik Faber, The Argo og Kangelen. Han har arrangert, programmert, spilt gitar og vært kapellmester på en rekke forestillinger og produserer til stadighet ny musikk i sitt eget studio «Dakkota».

Bjarte Ytre-Arne
tekstforfatter og rådgiver

Bjarte liker å skape. Helst til glede for andre. Slik han har gjort det gjennom radio og TV - som programleder, produsent, regissør og sjef. Det starta i NRK, med Halvsju og Midt i Smørøyet. I 1990 flytta han tilbake til Hamar og blei med på utviklinga av Video Øst - seinere fabelaktiv as. Sammen med Jørn Kolsrud og Arild Halvorsen skapte de merkevarene Kykelikokos, Pysj Pop Baluba og Energikampen. Ved siden av radio- og TV-karrieren, har han vært tekstforfatter, musiker og komponist, gitt ut et par bøker, og bidratt med petiter og verbale, muntre samfunnskommentarer i både HA og HD. Nå er han sjef for Hamarama Filmfestival, men bruker ledige stunder til å skrive for revyen vår. Gjerne med et skrått blikk på lokale prosjekter og personer, som innbyr til godsinna, satiriske sidekommentarer.

Marianne Csirmaz Steinsrud
idéutvikler og regissør

Marianne har sin utdannelse i teatersport og teaterimprovisasjon. Hun er også utdannet teaterpedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo. Marianne har jobbet i mange år som frilansskuespiller, regissør og pedagog. Marianne har en ungdomsteatergruppe i Gjøvik kalt «Prosjektteatret» som hun har jobbet med i flere år. Hun har også hatt regien og står på scenen i det populære sommershowet «Totenslagere» og familiemusikalen «Dyrene i Hakkebakkeskogen» i Gjøvik Park. Hun har også skrevet og spilt i musikalen «Det store ostemysteriet» i samarbeid med musiker Torbjørn Dyrud. Marianne er en ettertraktet kursholder i improvisasjon og teaterteknikk. Til daglig jobber Marianne som kultursjef i Eidsiva bredbånd på Lillehammer.

Oddvar Hemsøe
ansvarlig produsent og tekstforfatter

Oddvar er en allsidig person med et langt og variert yrkesliv bak seg. Det startet i 1979 som lærer ved Nes ungdomsskole. Etter hvert våknet interessen for journalistikken, og etter noen år som journalist i Hamar Arbeiderblad før han begynte som informasjonssjef i Moelven-konsernet. Det ble sju interessante og begivenhetsrike år før turen gikk videre til PriceWaterhouse Coopers Consulting. Deretter ble han en del av et fellesskap av selvstendige PR- og kommunikasjonsrådgivere i Oslo før turen igjen gikk tilbake til Hedemarken og jobben som kommunikasjonsdirektør i Eidsiva Energi. Deretter etablert han PR- og kommunikasjonsselskapet Ord & Handling. Nå er Oddvar lærer ved Hamar katedralskole. Han er en utpreget idémaker og gründer, og har blant annet initiert Fehn Symposium, Toneprisen og Lutefiskfestivalen.

Bilde 1-5 : Torkil Storli, bilde 6-8: Bjarte Ytre-Arne

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon